Wie zijn wij?

Management

Het management van de BSO wordt gevormd door Elsbeth van Rooij en Brigitte Kapsenberg.

Elsbeth is voornamelijk achter de schermen bezig, Brigitte is als locatiemanager 4 middagen fysiek op de BSO aanwezig en is dan hét aanspreekpunt voor ouders en het team.


BSO team

Sinds 2013  leiden wij de BSO met een enthousiast team van inmiddels 6 (vaste) pedagogisch medewerksters.  Met Kiekeboe (ons kinderdagverblijf in Lombardijen) hadden we veel ervaring in de opvang van kinderen van 0-4 jaar. Opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd was in 2013 helemaal nieuw voor ons en toch hebben we toen besloten om Pompidoe te starten!

BSO Pompidoe staat als een huis

Nu kunnen we zeggen dat BSO Pompidoe staat als een huis en voelt als een thuis! Het team zet iedere dag opnieuw zijn beste beentje voor om er voor te zorgen dat de tijd voor en na school voor ‘onze’ kinderen een leuke invulling krijgt.
In de vakanties als de kinderen hele dagen op Pompidoe zijn, wordt er altijd nog een schepje bovenop gedaan.
Het spreekt voor zich dat ons hele team over de vereiste papieren beschikt. Natuurlijk hebben alle pm-ers een EHBO diploma én zijn ze enthousiast, gedreven en hebben ze allemaal een groot hart voor ‘onze kinderen’.

We vinden het belangrijk dat de lijnen met ouders kort zijn. Ons kantoor aan de Pliniusstraat is (bijna) altijd open en ouders zijn hier welkom met hun vragen, opmerkingen en ideeën. Blijf niet rondlopen met vragen, kleine irritaties of andere kwesties. Door dat onze organisatie klein is, kunnen we meestal direct met een oplossing komen. En in de uitzonderlijke gevallen dat dat niet kan, beginnen we direct met het zoeken naar een oplossing.

Contact met de basisscholen

We onderhouden goede contacten met de basisscholen in de wijk. Van de meeste scholen in de wijk komen er kinderen naar Pompidoe, we zijn dan ook op alle schoolpleinen een bekende verschijning in onze blauwe jassen of poloshirts.