Historie

Al 10 jaar! Pas 10 jaar!  Kun je dan al spreken van historie?
Wat ons betreft: JA!

We hebben al zoveel beleefd de afgelopen 10 jaar dat je met een gerust hart kunt spreken van een historie.

Ruim 10 jaar geleden werd de vraag van ouders met een kind op kinderdagverblijf Kiekeboe, steeds dringender…….”Onze kinderen gaan met zoveel plezier naar Kiekeboe, we willen dat bij jullie blijven als ze 4 jaar worden, waarom hebben jullie geen BSO?.”

Doordat er nogal wat verschillende BS)-aanbieders in de wijk gekomen en ook weer verdwenen waren én basisschool ’t Open Venster op zoek was naar een goede BSO-organisatie voor hun nog nieuw te bouwen school, besloten wij dat dat voor ons het moment was om te beginnen met BSO-Lombardijen.
Klein beginnen en dan rustig aan groeien dat is voor ons en volgens ons het beste recept. En omdat de nieuwbouw nog wel even op zich zou laten wachten konden we inderdaad klein beginnen, met 3 kinderen!!
Midden in de crisis en de teruglopende vraag naar kinderopvang is het ons gelukt om Pompidoe gestaag te laten groeien van 3 kinderen in 2013 naar ruim 40 nu in 2018.
We begonnen in een lokaal in het gebouw van Kinderopvang Kiekeboe, maar dat werd te klein.
Inmiddels zitten we sinds de zomer van 2019 in een eigen pand aan de Socratesstraat 359. Nog geen 300 meter van Kiekeboe verwijderd, makkelijk als broertjes of zusjes daar opvang hebben.

En sinds september 2022 hebben we ook een locatie in het mooie nieuwe gebouw van basisschool  ’t Open Venster!
Aan de Catullusweg 440 vangen we de kinderen van ’t Open Venster voor én na schooltijd op in 2 mooi lokalen.

We hebben al zoveel beleefd de afgelopen 5 jaar